Uncategorized

Alwéér een blog over hoepelen! (maar het is zo leuk!!)

Woensdag was het koningsdag. We hebben dat goed gevierd in Heerde. T. moest spelen met de band en ik had het plan mn hoepel mee te nemen naar de festiviteiten. Het scheelt dat ik nu een opvouwbare hoepel heb gemaakt. Dat is wat handiger meenemen…

Eerst speelde de band in de willie weide. Daar was vanwege de slechte weersvoorspellingen een tent geplaatst in het gras. Heel gezellig was het en ik had al snel mn hoepel uitgeklapt. Heel wat mensen wilde het wel proberen en dat was heel leuk! Ze zeiden van tevoren al ‘dat kan ik niet’ en toch konden de meeste het best aardig na wat aanwijzingen van mij.

Later op het grote plein moest de band weer spelen. Daar stonden we gewoon op stenen. Veel kinderen deden mee en de kindjes die te klein waren voor de grotemensenhoepel gebruikte hem als circusatribuut om door heen te springen.
Het enige nadeel was dat de tape helemaal kapot gevallen was zoals je kunt zien op de foto linksboven maar dat is opgelust met een nieuw kek regenboogmetstippen tapeje (de foto eronder).

koningsdag 2016

 

Dank voor het lezen en tot snel!
Groetjes Hanneke!

 

4 gedachten over “Alwéér een blog over hoepelen! (maar het is zo leuk!!)

  1. Leuk, Hanneke.Had je het niet koud ,zo met jr blote rug?Maar het ziet er mooi uit.Ik hoepel ook bijna elke dag even.Succes met je gehoepel !!!! XX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *