Uncategorized

Nieuwe naam! :D

hulabula

Jaa, jullie lezen het goed! Fier&30 gaat door onder een andere naam!

Ik was niet helemaal happy meer met de naam Fier&30 dus deed ik op facebook het volgende oproepje:
Toen ik vorig jaar met Fier&30 begon, was het de bedoeling dat ik creatieve workshops zou gaan geven. Vandaar dat de naam Fier&30 is bedacht… nu is het zo dat ik eigenlijk alleen maar hoelahoep workshops geef dus is die naam niet echt passend meer bij het hoelahoepen.
Wie helpt mij een nieuwe pakkende naam te bedenken?
De leukste inzending kon een hoepel winnen. Eshter kwam  met het idee ‘HulaBula’. Hula voor het hoelahoepen, Bula heeft een dubbele betekenis. Het betekend leven, maar als het als een groet gebruikt wordt, wens je diegene een lange, goede gezondheid toe.
Klinkt goed toch?! 🙂

Nu moet ik alleen nog even prusten met de website. Hoe ik dat om moet zetten en de oude fieren30.nl kan forwarden naar hulabula.nl… Maar dat merken jullie allemaal vanzelf.
De naam van de facebookpagina is al veranderd en het nieuwe email adres is: hanne.hulabula.gmail.com

Wat vinden jullie van de nieuwe naam??

Groetjes Hanneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *