Uncategorized

Ophoepelen in Apeldoorn! Donderdagavond 7 juli 2016

Er is nieuws!!

Jaja, we krijgen de smaak te pakken! Donderdagavond 7 juli geef ik de workshop ophoepelen in Apeldoorn. De locatie weet ik nog niet, maar er zijn genoeg mooie parken in de stad waar we kunnen hoepen. Nu nog hopen op lekker weer 🙂

De inhoud van de workshop heb ik iets aangepast. De vorige keer hebben de deelnemers eerst zelf een hoepel gemaakt en hadden we daarna nog maar kort de tijd om de basis onder de knie te krijgen. Te kort vond ik zelf… Vandaar dat ik het aangepast heb. Ik zorg ervoor dat ik een beginnershoepel voor je klaar heb staan zodat we meteen kunnen beginnen met hoelahoepen op fijne muziek.
De indeling is als volgt: Eerst doen we een kleine warming up. Daarna gaan we proberen of we de hoepel om onze taille te kunnen laten draaien. Als dat lukt, oefenen we wat trucjes. Halverwege is er een korte pauze met wat te drinken en wat lekkers. Aan het einde van de workshop doen we een korte cooling down.

De prijs van de workshop is €14,- incl leenhoepel, wat drinken en wat lekkers.
Koop of bestel je tijdens de workshop een hoepel? Dan krijg je 5 euro korting hierop.

Helemaal zin gekregen om mee te doen? Geef je dan op! Mail naar grutbroek34@gmail.com of kijk op de facebookpagina (en like hem meteen even als je er toch bent 🙂 https://www.facebook.com/fieren30/
Er zijn nog een paar plekken vrij.
Mocht je die datum niet kunnen maar wil je wel lekker hoepelen? Mail me dan ook even dan kijk ik wat ik voor je kan betekenen.

Hoepelijk tot dan!
Groetjes Hanneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *